BAGEP KHAS’ın Genç Bilim İnsanlarını Ödüllendirdi

9 Ekim 2021

Bilim Akademisi tarafından başlatılan ve kamu fonları yerine toplumdan gelen maddi destekle yürütülen Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı (BAGEP) 2020-2021 Ödül Töreni, 16 Eylül 2021’de İstanbul Planlama Merkezi Florya Yerleşkesinde düzenlendi.

Kadir Has Üniversitesi’nden 3 genç akademisyenimiz, ödüllerini üniversitemizin rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz’in elinden aldı. Ödül alan akademisyenlerimiz ve bölümleri:

– Dr. Öğretim Üyesi Deniz EROĞLU, Moleküler Biyoloji ve Genetik

– Dr. Öğretim Üyesi Emre Ozan POLAT, Mekatronik Mühendisliği

– Doç. Dr. Onurcan YILMAZ, Psikoloji

BAGEP 2021 kapsamında destek almaya hak kazanan akademisyenlerimiz sayesinde Kadir Has Üniversitesi de en fazla BAGEP Ödülü alan üniversiteler arasında üçüncülüğe yükseldi. Genç akademisyenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kamu fonları almadan, tamamen sivil toplumun desteğiyle, kişilerin ve kurumların bağışlarıyla sürdürülen Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı (BAGEP), gelecek vadeden genç akademisyenleri, araştırmalarına destek sağlayacak prestijli birer burs ile ödüllendiriyor. BAGEP Ödülü kapsamında genç bilim insanlarına iki yıl süreyle yılda 20.000 TL destek veriliyor.

BAGEP 2020-2021 Ödül Töreni detayları için lütfen tıklayın.

1 Yorum

1. Love the site– really individual pleasant and great deals to see! ponstel disponible en farmacia de Brasil

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.