Dr. Öğr. Üyesi Anıl Ufuk Batmaz, KHAS Mekatronik Mühendisliği Bölümü’nde

13 Haziran 2021

Dr. Anıl Ufuk Batmaz TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği’nde 2011 yılında lisans, 2013 yılında da yüksek lisansını tamamladı. 2015 yılına kadar özel sektörde çalıştıktan sonra, Fransa’nın en prestijli burslarından biri olan IdEx (Initiatives d’Excellence) ile Strazburg Üniversitesi’nde doktorasına başladı.

Biyomedikal Mühendisliği üzerine doktorasını tamamlayıp 2018 yılından itibaren Simon Fraser Üniversitesi’nde (Vancouver, Kanada) doktora sonrası araştırmacı olarak çalışmalar yaptı. ACM CHI, IEEE VR gibi alanında prestijli konferanslarda bilimsel program komite üyesi olarak ve ACM VRST, ACM SUI gibi konferanslarda ise organizatör olarak görev alan Dr. Batmaz’ın yaptığı araştırmalar İnsan-Bilgisayar Etkileşimi, Sanal ve Aratılmış Gerçeklik, 3 Boyutlu Arayüzler, Eğitim Sistemleri, Simülatörler ve Sayısal İkizler konuları üzerinedir.

1 Yorum

1. I like the valuable information you supply for your
    articles. I will bookmark your weblog and take a look
    at again right here regularly. I’m reasonably sure I will be
    told lots of new stuff proper here! Best of luck for the following!

Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.